Ugens Bolig præsenteres i samarbejde med danbolig Hammel, som i denne uge har en spændende ejendom til salg i Voldby, lige uden for Hammel.

Drømmer du om at bo i en veldisponeret bolig i en dejlig by få kilometer fra Hammel? Så bør du se nærmere på denne villa i Voldby fra 2014. Med tre værelser (det ene ikke på BBR, men stort godt rum) et rummeligt opholdsmiljø og en fin, aflukket have er boligen velegnet til den unge familie og ældre. Udover boligarealet på 100 kvadratmeter får du på 1. sal 20 ekstra kvadratmeter. Læg dertil den gode beliggenhed nær dagligdagens bekvemmeligheder, og resultatet er en dejlig ramme om tilværelsen.

Trumfkortet er det indretningsvenlige opholdsmiljø, hvor køkken-alrum er i åben forbindelse med stuen. Her kan familien let samles om skønne middage og filmhygge i sofaen, ligesom I kan være fælles om madlavningen i det tidløse køkken med amerikanerkøleskab og køkkenø, hvor de fleste hårde hvidevarer er udskiftet inden for de seneste år. Højt til loftet og et rigt lysindfald bidrager til den rare stemning i rummet.

Med tre værelser (det ene ikke på BBR, men stort godt rum) vil familien hurtigt føle sig hjemme. Alle værelser er med skabe fra HTH. To af værelserne befinder sig i stueplan sammen med badeværelset, der blev renoveret i 2023 og blandt andet byder på en flot specialhåndlavet, italiensk bordplade. Der er flotte parketgulve i stueplan i køkken, stue, mellemgang og værelser. På 1. sal finder I de 20 bonus kvadratmeter med fritlagte loftsbjælker, som skaber en hyggelig stemning.  

Udenfor får I fornøjelsen af en have skærmet af hegn hele vejen rundt, så privatlivet sikres. Den rummelige græsplæne indbyder til leg, og på terrassen mod syd kan I tilbringe mange afslappende timer i solen. Den overdækkede del sørger for et hyggeligt læ spot, perfekt til dejlige aftenstunder. Fortil er der lagt fliser i 2023 og gjort plads til parkering af fem til seks biler.  

Voldby har et dejligt foreningsliv, som blandt andet byder på friluftsbad om sommeren. I bosætter jer i et skønt område tæt på stisystem til Søndervangskolen, mens I kan cykle til daginstitution og indkøbsmulighederne inde i Hammel. Nærved har I Frijsenborg Skovene, som kan danne rammen om naturudflugter. Pendleren tilgodeses desuden af nem adgang til motorvejen og blot ca. 25 minutter til Aarhus, Silkeborg og Randers.

Type: Villa

Pris: 2.100.000

Ejerudgift pr. md: 1.706

Bolig m2: 100

Grund m2: 521

Energimærke: A2010

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.