22. oktober 2024

Fællesspisning og whiskyhistorier fra Sall i InSide

Onsdag d. 30. oktober kan du komme til en hyggelig fællesspisning med et lidt særligt indslag, når vi afholder Fællesskaber på fad i InSide Hammel med besøg af lokale Sall Whisky Distillery.

Efter at have hilst på hinanden og fyldt maverne med et dejligt måltid fra Café Inside, skal vi høre den virkelig gode historie om Sall Whisky Distillery: Syv gode venner i en charmerende landsby, et ædelt håndværk, en gylden væske og en stærk vilje. Og de har selvfølgelig lovet at tage et par gode tilbud med, lyder det i en pressemeddelelse fra Favrskov Bibliotekerne.

Når Favrskov Bibliotekerne afholder Fællesskaber på Fad er det med fokus på det gode fællesskab. Det er en aften med dejlig mad, et spændende oplæg, en fællessang og mulighed for gode snakke med nye og gamle bekendtskaber.

Læs mere og køb billetter på favrskovbib.dk. Tilmeldingsfrist senest den 27. oktober.

Tilbage i 2021, var ByensNyt forbi Sall Whisky Distellery, mens de stadig ventede på, at frigive deres første whisky. Her fortalte de om deres tanker på at starte et destilleri op, og hvordan gin blev en vigtig del af deres virksomhed. Læs artiklen “Om et år er ventetiden slut for Sall Whisky” lige her.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her