I samarbejde med Danbolig Hammel præsenterer vi fremadrettet Ugens Bolig, som i denne uge er placeret på Sønder Allé 31 i Hammel.

På Sønder Alle 31 i Hammel ligger denne nydelige og velholdte villa, der præsenterer sig med en attraktivplanløsning med fine opholdsrum og tre værelser i et plan. Haven er imponerende velanlagt og står knivskarpt med flotte, farverige bede, mens der heller ikke er en finger at sætte på beliggenheden.

Udefra fremstår huset med røde mursten, vinduer og døre af mahogni samt et nyt tag fra 2018. Stilen er enkel, og inden døre fortsætter udtrykket med rige lysindfald og ensartede materialevalg. I 2013 blev badeværelset, gæstetoilettet og bryggerset kraftigt moderniseret.  

 Det samlede beboelsesareal er på 124 kvadratmeter, og i midten af huset ses den markante stue. Den er meget rummelig, og i det tilstødende køkken er der pæne skabselementer med rigelig opbevaringsplads. Ved fordelingsgangen venter tre værelser, og det er også her, at I finder badeværelset og gæstetoilettet. Bryggerset ligger i forlængelse af køkkenet.

Grunden omkranses af veltrimmede hække, og ved indkørslen er der en nydelig jernport. Rundt om huset er der anlagt flere terrasser, hvorfra I kan skue ud over den for overordentligt velbeplantede havemed alskens stauder og buske. På matriklen står også en carport med tilhørende redskabsskur.

I bosætter jer for enden af en blind vej, og fra jeres kommende bopæl har I hverken langt til det ene eller det andet. På få øjeblikke kan I gå til skole og børnehave via stisystemerne i kvarteret, og på samme tid er I placeret fordelagtigt, når det drejer sig om indkøb, idrætsfaciliteter og meget mere.

Fakta:
Type: Villa

Pris: 2.295.000

Ejerudgift pr. md: 1.995

Bolig m2: 124

Grund m2: 800

Energimærke: C

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.