22. oktober 2024

Vinderen af 1 million kroner er endnu ikke dukket op

Ved Lottotrækningen 12. oktober, blev der fundet en heldig vinder af 1 million kroner, hvor kuponen var blevet solgt i Skjold Burne Hadsten. Vinderen har dog endnu ikke meldt sin ankomst, så formentlig går der en rundt i Hadsten eller omegn og er blevet millionær, uden at vide det.

Man kan nemlig ikke se på sin kupon, at man har vundet, da det ikke er tallene vinderen er trukket på, men derimod på det som Danske Spil kalder “Ekstra chancen”, hvor to kuponer, hver lørdag, bliver udtrukket, med en million kroner i præmie til følge. Man kan tjekke kuponen via Danske Spils app, men ellers skal man fysisk ned i butikken, for at få tjekket, om man har vundet.

Peter Aschelund, der ejer Skjold Burne Hadsten, har en gang tidligere solgt en kupon med milliongevinst på. Dengang dukkede den heldige vinder aldrig op, så Peter håber naturligvis på bedre held denne gang.

“Jeg tror stadig på, at vinderen dukker op. Det er trods alt ikke længe siden, at vinderen blev fundet, og mange har endnu ikke fået tjekket deres kupon, så jeg er fortrøstningsfuld. Det kunne da være sjovt at sige tillykke til den heldige vinder, så jeg håber meget på, at vedkommende dukker op. Det har naturligvis været det helt store samtaleemne i den seneste uge, og jeg kan godt mærke, at folk er lidt mere opmærksomme på, at få tjekket deres kupon, fordi tænk nu hvis”, kommer det storsmilende fra Peter.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her