Lars Lilholt – Solo (Udsolgt)

Dato/klokkeslæt
Dato: 13/11/2020
Kl.: 20:00 - 21:30


Glæd jer til et genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.

Lars Lilholt ser frem til at spille i årets sidste måneder, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks. “Jul i Ingenmandsland”.
“Den handler om soldaternes separate julefred på Vestfronten i 1914. Og sangen “Julenat i Betlehem” som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.
Udover julesangene kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under coronanedlukningen. Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.

Entré: 295 kr

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her