22. oktober 2024

HSK Fodbold inviterer til Pigeraketten

๐๐šฬŠ ๐Ÿ๐ซ๐ž๐๐š๐  ๐๐ž๐ง ๐Ÿ๐Ÿ”. ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ฅ๐š๐ง๐๐ž๐ซ ๐๐ข๐ ๐ž๐ซ๐š๐ค๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฉ๐šฬŠ ๐๐Œ๐“/๐๐ฒ๐ž๐ง๐ฌ ๐€๐ซ๐ž๐ง๐š ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐š๐ญ ๐ญ๐š๐ ๐ž ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐Ÿ๐จ๐๐›๐จ๐ฅ๐๐ž๐ฅ๐ฌ๐ค๐ž๐ง๐๐ž ๐ฉ๐ข๐ ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ ๐Ÿ“ ๐จ๐  ๐Ÿ— ๐šฬŠ๐ซ ๐ฆ๐ž๐ ๐ฉ๐šฬŠ ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ฅ๐ญ ๐ฌรฆ๐ซ๐ฅ๐ข๐  ๐Ÿ๐จ๐๐›๐จ๐ฅ๐๐ซ๐ž๐ฃ๐ฌ๐ž.

“Vi fyrer op til afgang kl. 16.00 pรฅ banerne pรฅ Skovvangsvej ved Bavnehรธjskolen”, skriver HSK Fodbold pรฅ deres facebookside.

Her stรฅr bรฅde HSKs egne frivillige og en instruktรธr fra DBU klar til at tage imod pรฅ pigerne, der skal have et par sjove og spรฆndende timer sammen, hvor de kan prรธve krรฆfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og vi fra HSK er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgรธrende opgave: at samle nรธglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn?

๐‘บ๐’‚ฬŠ ๐’†๐’“ ๐’…๐’†๐’• ๐’ƒ๐’‚๐’“๐’† ๐’‚๐’• ๐’Žรธ๐’…๐’† ๐’๐’‘ ๐’‘๐’‚ฬŠ ๐’ƒ๐’‚๐’๐’†๐’“๐’๐’† ๐’‡๐’“๐’‚ ๐’Œ๐’. 16.00 ๐’•๐’Š๐’ ๐’Œ๐’. 18.30 ๐’‘๐’‚ฬŠ ๐’‡๐’“๐’†๐’…๐’‚๐’ˆ.

Alle er meget velkomne, uanset om du har prรธvet fodbold fรธr, eller du er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage, og det krรฆver ingen tilmelding.

Det eneste, du skal have med, er en ordentlig portion godt humรธr, masser af gรฅ-pรฅ-mod, en drikkedunke og tรธj til at bevรฆge dig i.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas stรฅr overordnet for det redaktionelle pรฅ byensnyt.dk og sรธrger samtidig for, at der ogsรฅ er styr pรฅ det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere รฅr, vรฆret aktiv i foreningslivet i byen, bรฅde som udรธver og i bestyrelser.

Relaterede artikler