Indskrivning til konfirmationsforberedelse i Voldum Kirkehus

Dato/klokkeslæt
Dato: 16/08/2020
Kl.: 16:00 - 17:00

Sted
Voldum Kirkehus


Konfirmation 2021 Kommende konfirmander og deres forældre indbydes til indskrivning til konfirmationsforberedelse. Der vil blive givet information om undervisningen, ligesom der bliver lejlighed til at stille spørgsmål.

Konfirmandforældre skal udfylde en blanket med oplysninger, der skal bruges til at kommunikere med konfirmander og forældre undervejs i forløbet, ligesom der skriftligt skal gives tilladelse til forskellige ting. De unge, der skal konfirmeres i Voldum, men følger konfirmationsforberedelsen i et andet sogn, skal også indskrives denne dag. Efter indskrivningen er der opstartsgudstjeneste/bålgudstjeneste i præstegårdshaven for alle konfirmander og deres familier. Den formelle indskrivning til konfirmationsforberedelse foregår nu digitalt på https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding Hvis man har vanskeligheder med den digitale tilmelding, vil René Høeg hjælpe med dette på mødet den 16. august – medbring i så fald NemID. Bemærk, at indskrivningen skal være registeret inden den 30. september. Sidst, men ikke mindst: Konfirmationen foregår søndag den 9. maj 2021 kl. 10.30 i Voldum Kirke.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her